Уелски териер кученца

Price
Negotiable
Vaccinated
Yes
Dewormed
Yes
With Chip
Yes
Listing by
Private
Listing Type
sell

Продавам две красиви сестрички уелски териер на 7 месеца.


Можете да ги закупите заедно или поотделно. И двете женски са напълно ваксинирани по протокола за заразни болести, почистват се редовно от ендопаразити и външни паразити и са с микрочип. Имат пълна документация, която включва родословие и паспорт.


Уелските териери са известни със своята енергия, интелигентност и лоялност. Тази порода е идеална за семейства, защото обичат децата и се разбират добре с други домашни любимци. Тяхната смелост, жизненост и преданост към стопаните им ги правят отлични другари.


Освен факта, че тези сестри са изключително мили и дружелюбни, те също имат отлична генетика, което ги прави специален пример за тяхната порода. Уелските териери също са много адаптивни, лесни за обучение и могат да се адаптират към различни начини на живот - от активни семейства до по-спокойни домакинства.


Допълнителни предимства:

- Професионална подкрепа: ние ще ви предоставим всички необходими съвети за грижа и обучение, така че вие ​​и вашите нови домашни любимци да се адаптирате бързо и лесно


- Възможна доставка: ако не можете да ги вземете лично, предлагаме възможност за доставка до домашен адрес



За повече информация и организиране на посещение, не се колебайте да се свържете с нас. Не пропускайте възможността да добавите такива ценни членове към вашето семейство!


Свържете се с нас на +381693322666

Имейл: m***@yahoo.com

Views: 37