Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Уелски териер кученца

Negotiable
07.07.24
city of Izvun Bulgaria
Уелски териер кученца
Уелски териер кученца Уелски териер кученца Уелски териер кученца Уелски териер кученца Уелски териер кученца Уелски териер кученца Уелски териер кученца
Breed
Welsh Terrier
Vaccinated
Yes
Dewormed
Yes
With Chip
Yes
Listing by
Private
Listing Type
sell

Продавам две красиви сестрички уелски териер на 7 месеца.


Можете да ги закупите заедно или поотделно. И двете женски са напълно ваксинирани по протокола за заразни болести, почистват се редовно от ендопаразити и външни паразити и са с микрочип. Имат пълна документация, която включва родословие и паспорт.


Уелските териери са известни със своята енергия, интелигентност и лоялност. Тази порода е идеална за семейства, защото обичат децата и се разбират добре с други домашни любимци. Тяхната смелост, жизненост и преданост към стопаните им ги правят отлични другари.


Освен факта, че тези сестри са изключително мили и дружелюбни, те също имат отлична генетика, което ги прави специален пример за тяхната порода. Уелските териери също са много адаптивни, лесни за обучение и могат да се адаптират към различни начини на живот - от активни семейства до по-спокойни домакинства.


Допълнителни предимства:

- Професионална подкрепа: ние ще ви предоставим всички необходими съвети за грижа и обучение, така че вие ​​и вашите нови домашни любимци да се адаптирате бързо и лесно


- Възможна доставка: ако не можете да ги вземете лично, предлагаме възможност за доставка до домашен адрес



За повече информация и организиране на посещение, не се колебайте да се свържете с нас. Не пропускайте възможността да добавите такива ценни членове към вашето семейство!


Свържете се с нас на +381693322666

Имейл: m***@yahoo.com

© 2007-2024 Безплатно.net