Реновирана къща в Стара планина с.Дълги Дел общ.Георги Дамяново

Price
65500 lv
House Type
Construction Type
Area
120 m2
Features
Listing by
Private
Listing Type
sell

Собственичка продава старинна реновирана Афтентична селска къща в красиво планинско село по поречието на р.Огоста в непосредственна близост до Лопушанският манастир.

Къщата е генерално реновирана, нов покрив и капаци, САНИРАНА, нови ВИК и ЕЛ инсталацйи, ново фасадно боядисване.Голям двор 1280 кв.м.равен, облагороден с излаз на две асвалтирани улици, входа е на главната улица на 200 м .от центъра на първа линия. Голямо и добре уредено село.В селото има 2 хранителни магазина, кръчма, читалище, библиотека, поща, кметство, здравпункт, зала за семейни тържества, църква, вспортно игрище, детска плпщадка, МАЛЪК семеен хотел /къща за гости/.Ежедневно два пъти маршрутка за гр.Монтана.Добри хора БАЛКАНДЖЙИ, с огромни човепки сърца , гстоприемни и добронамерени. В селото живеят Англичани, Холандци , Билгари и едно Китайско семейство.Селото е заобиколено от висок балкан оот Борови и Акациеви гори, уникална природа, кристално чист въздух и детственна тишина.РАЙСКО КЪТЧЕ СКЪТАНО В БАЛКАНА.ТУК ЩЕ СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО ВЕЛИЧИЕТО НА МАЙКАТА ПРИРОДА. РЗП 120 кв.м. 2 етажа , двора е 1280 кв.м.РАВЕН ОБЛАГОРОДЕН с плодни дръвчета и асми.идеално подържан имот. 1 ет.Малка стая , ИЗБА с каци и бидони за вино и още 2 помещения който новите собственици могът да пеновират в красива огромна ммехана Нова БАНя И ВС..

2 ет.ТРИ голями и ЕДНА малка стая, килер и встаринен чардак.Има мивкаи топла вода от ДЕЛОМАНО.Дъряена двукамерна дограма, пода е на балатом, а стените с латекс на варова основаИмота се продава обзаведен със старинни мебели , запазении е готов за нанасяне. ГОТОВИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗДЕЛКА ОГЛЕДИ С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАяВКА ЗА ДЕН И ЧАС.. Нотариалните разходи се поемат от куповача.




Views: 44