Реновирана къща в Стара планина с.Дълги Дел общ.Георги Дамяново

Цена
65500 лв
Вид къща
Вид строителство
Площ
120 м2
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Собственичка продава старинна реновирана Афтентична селска къща в красиво планинско село по поречието на р.Огоста в непосредственна близост до Лопушанският манастир.

Къщата е генерално реновирана, нов покрив и капаци, САНИРАНА, нови ВИК и ЕЛ инсталацйи, ново фасадно боядисване.Голям двор 1280 кв.м.равен, облагороден с излаз на две асвалтирани улици, входа е на главната улица на 200 м .от центъра на първа линия. Голямо и добре уредено село.В селото има 2 хранителни магазина, кръчма, читалище, библиотека, поща, кметство, здравпункт, зала за семейни тържества, църква, вспортно игрище, детска плпщадка, МАЛЪК семеен хотел /къща за гости/.Ежедневно два пъти маршрутка за гр.Монтана.Добри хора БАЛКАНДЖЙИ, с огромни човепки сърца , гстоприемни и добронамерени. В селото живеят Англичани, Холандци , Билгари и едно Китайско семейство.Селото е заобиколено от висок балкан оот Борови и Акациеви гори, уникална природа, кристално чист въздух и детственна тишина.РАЙСКО КЪТЧЕ СКЪТАНО В БАЛКАНА.ТУК ЩЕ СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО ВЕЛИЧИЕТО НА МАЙКАТА ПРИРОДА. РЗП 120 кв.м. 2 етажа , двора е 1280 кв.м.РАВЕН ОБЛАГОРОДЕН с плодни дръвчета и асми.идеално подържан имот. 1 ет.Малка стая , ИЗБА с каци и бидони за вино и още 2 помещения който новите собственици могът да пеновират в красива огромна ммехана Нова БАНя И ВС..

2 ет.ТРИ голями и ЕДНА малка стая, килер и встаринен чардак.Има мивкаи топла вода от ДЕЛОМАНО.Дъряена двукамерна дограма, пода е на балатом, а стените с латекс на варова основаИмота се продава обзаведен със старинни мебели , запазении е готов за нанасяне. ГОТОВИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗДЕЛКА ОГЛЕДИ С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАяВКА ЗА ДЕН И ЧАС.. Нотариалните разходи се поемат от куповача.




Посещения: 43