ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба

Цена
Договаряне
Порода
Ваксинирано
Обезпаразитено
С чип
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

И двамата родители са кучета с прекрасен характер и шампионско родословие (национални и международни шампиони), потомци на едни от най-трофейните кучета в нашия край.


Отглеждаме кученца в домашна среда с 24 часова грижа в присъствието на деца. Ние ги социализираме напълно, така че да са стабилни, когато дойдат в дома ви.


Те отиват в новия ви дом напълно ветеринарно прегледани, правилно почистени от паразити и ваксинирани, с придружаваща документация.


Миниатюрните пудели са идеални домашни любимци за апартаменти и малки пространства. Тези "АНТИАЛЕРГИЧНИ" кучета не предизвикват сълзене на очите, сърбеж по кожата или други алергични реакции, което ги прави идеални за хора с алергии. Освен това тяхната компания може да повлияе положително на имунитета, особено при децата. Миниатюрните пудели не оставят косми в къщата, което ги прави много чисти домашни любимци. Те са изключително лоялни и отдадени на стопаните си, а любовта им се простира върху всички членове на семейството.


Ако искате да обогатите живота си с красиво кученце миниатюрен пудел или имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас: +381606868338


Възможна е доставка в цял свят.

Посещения: 38