Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба

Договаряне
18.07.24
град Извън България
ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба
ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба ЧЕРВЕН пудел джудже кученца за продажба
Порода
Пудел той
Ваксинирано
Да
Обезпаразитено
Да
С чип
Да
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

И двамата родители са кучета с прекрасен характер и шампионско родословие (национални и международни шампиони), потомци на едни от най-трофейните кучета в нашия край.


Отглеждаме кученца в домашна среда с 24 часова грижа в присъствието на деца. Ние ги социализираме напълно, така че да са стабилни, когато дойдат в дома ви.


Те отиват в новия ви дом напълно ветеринарно прегледани, правилно почистени от паразити и ваксинирани, с придружаваща документация.


Миниатюрните пудели са идеални домашни любимци за апартаменти и малки пространства. Тези "АНТИАЛЕРГИЧНИ" кучета не предизвикват сълзене на очите, сърбеж по кожата или други алергични реакции, което ги прави идеални за хора с алергии. Освен това тяхната компания може да повлияе положително на имунитета, особено при децата. Миниатюрните пудели не оставят косми в къщата, което ги прави много чисти домашни любимци. Те са изключително лоялни и отдадени на стопаните си, а любовта им се простира върху всички членове на семейството.


Ако искате да обогатите живота си с красиво кученце миниатюрен пудел или имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас: +381606868338


Възможна е доставка в цял свят.

© 2007-2024 Безплатно.net