SC Calze 35-40, 41-46 черни италиански универсални къси памучни чорапи над глезени къс памучен чорап

Price
3.90 lv
20.06.24
city of Sofia
Size
Color
Fabric
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

SC Calze Bike къси памучни чорапи, стигащи малко над глезена, произведени от италианската марка за къси чорапи SC Calze / СК калце. Цената е за 1 чифт - 2 бр. чорапи.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди. 

имат широк и разтеглив завършващ ластик, позволяващ да се носят и от хора с по-едри глезените и-или крака без да стягат

удачни както са ежедневно носене, така и при спорт

подходящи са за целогодишно носене дори и през пролетно-летен сезон

оформена пета

на всяка опаковка е изписано, че са произведени в Италия (made in Italy)

Състав: 90% памук, 7% полиамид, 3% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 40°C или по-ниска като трябва да намалите скоростта на центрофугиране, преди да "пуснете" текстилните изделия в пералнята; не е подходящ за избелване; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); подходящ за сушене в сушилня при ниска температура; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.


Views: 42