Фризьорски стол Hair System ZA31- черен

Price
580 lv
19.03.24
city of Sofia
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Оригиналният фризьорски стол Hair System ZA31 гарантира комфорт както за фризьори, така и за потребители. Използваните решения, като ефективен хидравличен асансьор, осигуряват висока функционалност , което се изразява в ефективност на работа. Естетично изработеното кресло ще се превърне в сърцето на всеки фризьорски салон и ще осигури комфорт при ползване.

Височината се регулира с помощта на ефективен хидравличен повдигач , който ви позволява да регулирате нивото на седалката в диапазона от 53-70 см - дори когато клиентът седи на стола. Това позволява лесно регулиране на нивото на седалката спрямо височината както на клиента, така и на фризьора, което гарантира по-ергономична работа . Контурната облегалка ви позволява да заемете удобна позиция, осигурявайки отлична опора за гърба ви , което е важно особено в случай на продължителни процедури. Стилна поставка за крака, предназначена за този модел, осигурява стабилна опора за краката на потребителя.

Здравата основа осигурява стабилност по време на употреба, а повърхността с огледално покритие е лесна за поддържане чиста . Удобната седалка е пълна с издръжлива пяна, за да се осигури висок комфорт при използване , дори по време на много часове процедури. Частично тапицираните подлакътници са визуално интересен елемент и благодарение на подходящото оформяне позволяват правилно позициониране на раменете на клиента . Благодарение на това той не крие главата си в раменете си и не се прегърбва - което значително улеснява извършването на прецизни процедури , включително подстригване. Оборудването на стола с механизъм за пълно завъртане прави работата на фризьора по-ефективна и удобна.

Пълнежът от здрав дунапрен, устойчив на деформации, и тапицерията от приятна на допир изкуствена кожа гарантират издръжливостта на мебелите и комфортната им употреба за дълго време . Те също така правят оборудването устойчиво на влага, издръжливо и лесно за почистване . Корицата в нюанси на черно с декоративни елементи придава уникален характер. Оборудването се отличава с модернистичен дизайн , което прави креслото да изглежда страхотно в холове, декорирани в модерен стил.

Размери:

Ширина 48 см

Дълбочина 49 см

Височина 53 / 70 см

Тегло 33 кг

Views: 38