Парцел за жилищно строителство

Цена
€26500
Площ
898 м2
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА недвижими имоти офис ЛИДЕР предлага за продажба, парцел за жилищно строителство до 10 м., с площ от 898 кв.м., равен без постройки, намиращ се в с. Николово в близост до кметството. Ток и вода в непосредствена близост до имота. Ако търсите имот , върху който да изградите мечтания за Вас дом, заобиколен от природа, спокойствие и чист въздух и в същото време в близост до големия град.

Заповядайте да Ви го покажем! Използвайки услугите на агенция за недвижими имоти ЕРА Лидер Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, като получите персонален консултант, който ще се запознае от близо с Вашите изисквания. Възползвайте се от безплатна консултация в нашия офис, където ще ви спестим време , средства и ще Ви запознаем с всички актуални имоти в гр. Русе, отговарящи на Вашето търсене.


ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0877 688 666 Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти! Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!!! ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0877 688 666



Посещения: 9