Офис под наем в кв. Крайречен, гр. Сандански

Цена
250 лв
Квадратура
16 м2
Етаж
1
Вид строителство
Екстри
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем компактно помещение в кв. Крайречен, гр. Сандански. Застроена площ - 16.50 кв. м, разпределена на работна зала и санитарен възел. Състояние на обекта: стени - фина мазилка, подове - теракота, оборудван санитарен възел, монтирани осветителни тела, климатик. Помещението е подходящо за офис, козметичен салон и др.

Предлага се необзаведено, без наличното оборудване, показано на фотографиите.

СГРАДА. Сградата е построена през 1990 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Поддържа се в добро състояние.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Офисът се намира на комуникативно място в квартала. Достъпът до него е удобен - по асфалтов път в добро състояние. Районът е благоустроен, с изградена инфраструктура. В близост има училище, детска градина, магазини за промишлени стоки и кафенета. Магазини за хранителни стоки има на разстояние около 10-15 минути пеша.

ПРЕДИМСТВА.

- компактно работно място;

- удобно местоположение;

- отлична наемна цена.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: При подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от наемната цена.

Посещения: 28