Многостаен обзаведен 167 кв.м. с гараж изба таван и двор

Цена
€249900
21 юни
град Пловдив
Вид апартамент
Квадратура
167 м2
Етаж
4
Вид строителство
Особенности
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Представяме Ви един уникален имот, който няма аналог на пазара. Жилище с площ от 167 кв.м. + голям, партерен гараж 30 кв.м. + изба 8 кв.м. + допълнителни паркоместа за 1 или 2 коли + голям висок таван за багаж.

По първоначален проект жилището разполага с просторна дневна зона, 3 големи спални, 2 бани с тоалетна (едната към една от спалните), 3 веранди и просторно антре.

Апартаментът е изцяло довършен и обзаведен, като са правени и различни функционални преустройства. Една от верандите е усвоена, като заедно с една от спалните формира самостоятелно обособена част от жилището, представляваща спалня, дневна с кухня и прекрасна южна тераса.

Голямата дневна с кухня, 2 спални и двойна веранда са запазени в първоначалния им вариант, като верандите са изцяло покрити и мебелирани. 🪑 Жилището се продава обзаведено, с възможност за незабавно нанасяне.

Големият таван над апартамента с височина на човешки бой при билото е удобно място за съхранение на багаж. Гаражът е партерен, лицев, с голям размер. Продава се с отделна цена. Избата също е партерна с голям размер и прозорец. 🪟

Имотът се намира в нискоетажна сграда с асансьор от партер, разположена в собствен голям парцел със зелени площи, детска площадка и контролиран достъп, без такси за управление на имота. Съчетанието на всички елементи на имота създава комфорт и пространства, равностойни на самостоятелна къща.

Оказваме и пълно съдействие при необходимост от ипотечно кредитиране.

Апартамент - 167 кв.м.

Изба - 8 кв.м. - включена в цената

Гараж - 30 кв.м. - с отделна цена

Голямо таванско помещение - обща част на сградата - включено в цената

Голям, собствен двор - обща част на сградата - включен в цената

Посещения: 16