Апартамент под наем за почивка

Цена
150 лв
Вид апартамент
Квадратура
60 м2
Етаж
2
Вид строителство
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Дава се под наем напълно обзаведен двустаен апартамент в комплекс СЛЪНЧЕВ БРЯГ, с ТВ, кабелна, интернет, автоматична пералня, фурна с котлони, кафе машина, микровълнова фурна, скара , климатик, хладилник, голям балкон., 20 мин пеша от плажа.. Апартамента е в Съни дей 3.. Намира се на 2 етаж..Площ е 60 м2.

Състои се от:антре с портманто с шкаф и огледало.Хол с разтегателен диван и фотьойл. Кухненски бокс и трапезария с маса и столове. Спалня- с голям гардероб, нощни шкафчета и голямо легло..Баня с душ кабина, тоалетна и тераса с маса и столове..В спалнята и хола има телевизор с голям екран..

Комплекса е разположен в западната част на Слънчев бряг.Разполага с 2 басейна , ресторант, зелени площи, охрана , детска площадка и възможност за безплатно паркиране.Жилището е подходящо за 4 човека..Ако желете да наемете апартамента, цените важат за нощувките :150.00лв-понеделник, вторник, сряда и четвъртък и 180.00лв.нощувки -петък, събота и неделя..Настаняване -16.00ч., напускане 13.00ч.Заповядайте, чувствайте се, като у дома си, сгответе си, отидете на басейн или на море, излезте на балкона с чаша кафе, или друга напитка, починете си и се възстановете от стреса натрупан през годината.Живота е прекрасен, само трябва да го живеем правилно... Въпроси и информация на тел.+359878198282 или на посочения имейл.Престой най-малко 5 нощувки

Посещения: 57