Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса

65 leva
15.08.24
city of Kyustendil, city of Gerena
Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса
Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса Дъмбели, стойки за кофички/ лиц. опори, тренажор, хилка за тенис на маса
Listing by
Private
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Дъмбелите са разглобяеми, по 8 кг всеки - 65 лв.

Удобни преместваеми стойки от масивен метал за калистеника, включително упражнения като например лицеви опори, кофички и упражнения за гръб и корем и други мускули и мускулни групи. Височина 72 см.

Тренажор - 400 лв

Изключително удобен и функционален скрипец (комбиниран - горен и долен) със свободни тежести, професионален, с различни лостове/ ръкохватки и въже (за трицепс). За тренировка на цяло тяло.

Предлагам и дискове на цена 3 лв/кг и 4 лв/кг.

Подаръци - различни лостове/ ръкохватки и въже (за трицепс), които по принцип се купуват отделно и биха стрували общо около 200 лв, както и резервни въжета и макари.

Нова професионална нападателна хилка за тенис на маса, одобрена от ITTF, от премиум серията Milky Way Galaxy на световно известната китайска компания Yinhe за 65 лв. Високо качество за бюджетна цена. Придава уникално въртене на топчето при сервиси и топспин, както и долно и странично. Превъзходен контрол. Качеството на изработка е високо, а издръжливостта на гумите - отлична.

За цената от 65 лв, освен хилката получавате и подаръци - твърд калъф за хилка (черен), ролер кутия топчета Доник (използва се също при залепване на нови гуми), заедно с 6 бр. професионални тренировъчни топчета.

Поотделно, цените са следните:

- хилката е 50 лв;

- твърдият калъф е 35 лв;

- ролер кутията за топчета е 8 лв и топчетата са по 1 лв всяко.

© 2007-2024 Безплатно.net