Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Стаи за гости в Старозагорски бани

Negotiable
11 Sep
region Stara Zagora, village Starozagorski bani
Стаи за гости в Старозагорски бани
Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани Стаи за гости в Старозагорски бани
Extras
Internet, Furnished, Parking, Balcony, In the Center
In Vicinity to
Near by Bus Station, Near by Shop, Near by Park, Near by Food Store
Listing by
Private

Стаи за гости „Дом Вита - Дъбова гора” предлагат автентично място за нощувка и отдих в курорта Старозагорски бани в сърцето на Сърнена Средна гора и на по-малко от 10 км от Стара Загора.

Къщата е с южно изложение и е на уникално място – усамотена в прегръдките на парк „Дъбова гора” (от изток), борова гора (от север) и смесена гора (от юг) и едновременно с това е в близост до няколко хотела с басейни с минерална вода, парка с езерото, разкопките от старата римска баня и все още работещата обществена баня с уникална минерална вода с отлични показатели за ред заболявания на опорно-двигателния апарат, вътрешните органи и едновременно благоприятстващи дълголетието!

Климатът тук е мек, а въздухът е чист и много подходящ за страдащите от бронхиална астма и заболявания на горните дихателни пътища.

Предлагаме три стаи на горния етаж на къщата, като сме запазили първоначалното им функционално разпределение. Две от стаите са оборудвани с по 2 стационарни и едно сгъваемо (достатъчно удобно) легла, а третата е самостоятелна с едно сгъваемо легло. Подът нарочно е запазен в оригиналния си вид – дъбово дюшеме, което придава особено приятно усещане за топлина и уют. Тоалетните и баните са новоизградени, комфортни и отоплени през зимата и са изнесени в самостоятелна пристройка. Пред стаите има тераса с панорамен изглед, а дворът е на три нива. Има обособена площ за стречинг-упражнения и/или медитация върху изкуствена трева, както и голяма затревена поляна с възможност за игра и занимания на открито. Срещу допълнително заплащане предлагаме на място и лечебни мануални интегративни терапии. Ползване на трапезарията или кухнята на долния етаж може да става само след изрична договорка.

Цената за една нощ за сам човек в стая е 45 лв., за двама в стая – 80 лв, а за трима в стая – 90 лв.

Резервации и настаняване: само след предварително договаряне!

В района на Старозагорски бани има приятни туристически маршрути, а за около 30 минути може да се стигне пеша и до природния феномен „Богородична стъпка", който се счита за свято и особено силно и лековито енергийно място.

Комбинацията от уникалната природа на Старозагорските бани, чистият въздух, минералната вода и удобната комуникация предлагат отлична възможност за почивка, здравна профилактика и възстановителна терапия.

Говорим български, немски, английски, френски и руски език.

Обадете ни се за подробности и резервации!

Вижте и на https://pochivka.bg/kashta-dom-vita-dabova-gora-o61900


© 2007-2024 Безплатно.net