Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна

€99000
29.07.24
region Varna, city of Provadiia
Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна
Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна Продавам къща с басейн и голям панорамен двор, на 45 минути с кола от Варна
House Type
2-floor
Construction Type
Girder
Area
120 m2
Features
With Parking
Extras
Water, Internet, Cable TV, Air Conditioning, In Regulation , Виж още → Phone, Electricity
Listing by
Private
Listing Type
sell

Автентична българска къща с модерно обзавеждане, в близост до общински център Провадия.

*НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНА КЪЩА С ДВЕ СПАЛНИ, РЗП: 120 кв.м., с каменни основи и няколко допълнителни постройки, кладенец, басейн, разположена в голям панорамен двор от 3 000 кв.м. Достъп по асфалтова улица, разположена на няколко минути от центъра на селото.

Разпределение на основната къща: напълно оборудвана кухня, всекидневна с два входа, вътрешно стълбище водещо към зона за отдих, баня с вана и душ-кабина, две спални и панорамна тераса.

Селото се развива много бързо през последните няколко години. Много млади семейства припознаха своите мечтани къщи и вили в това село. В допълнение, селото вече е интернационално и има жители от цял свят.

В село Кривня има два магазина за хранителни стоки, кръчма, детски център за образователна подкрепа, библиотека, кметство, парк и многобройни обекти за екотуризъм (скални манастири и образувания, екопътеки и много други природни феномени). Най-близкият язовир отстои само на 10км - в село Комарево, а на 17км се намира винарска изба Салла Естейт, конна база и къща за гости.

Едно от най-големите предимства на Кривня е близостта до гр.Провадия, където се предлагат всички удобства и услуги за сигурен комфортен живот, а същевременно се избягват шумните и замърсени градове. Няма как да не споменем и близостта до крепост Овеч, която също допринася за развитието региона като туристическа дестинация.

Щастлив живот сред природа и уединение!

Хоум Вилидж БГ

© 2007-2024 Безплатно.net