Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Качествени кученца от кавказка овчарка

Negotiable
25 Jun
city of Izvun Bulgaria
Качествени кученца от кавказка овчарка
Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка Качествени кученца от кавказка овчарка
Breed
Caucasian shepherd
Age
2 Months
Vaccinated
Yes
Dewormed
Yes
Listing by
Private
Listing Type
sell

Развъдник Петър Велики FCI 4469 с над двадесет и осем годишен опит продава висококачествени кученца порода кавказка овчарка, мъжки и женски на три месеца. Кученцата са професионално подстригани, редовно почиствани от паразити, трикратно ваксинирани срещу заразни болести и с родословие, готови са за осиновяване. Родителите са изключително големи и високи кучета, изложбен тип, отлична психика, добри пазачески качества.

Татко Ози от Петър Велики, Шампион на Сърбия 5 x CAC, 2 x CACIB, 5 x BOB.

Майка Елена на Петър Велики 2x PRM.

Добрият характер и баланс на нашите кучета са плод на дългогодишен труд и селекция. Има възможност за доставка на кученцето до домашен адрес на клиента, както в страната, така и в чужбина.

Всякаква допълнителна информация на телефон/viber +381638306814

, или по пътя

e-mail: n***@gmail.com

Нови Сад, Сърбия



© 2007-2024 Безплатно.net