Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански

500 лева
24.07.24
област Благоевград, град Сандански
Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански
Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански Тристаен апартамент под наем в ЦГЧ на Сандански
Вид апартамент
3-стаен
Квадратура
70 м2
Етаж
1
Вид строителство
Тухла
Екстри
Интернет, Кабелна телевизия, Климатик
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем тристаен апартамент в нова сграда, разположена в централната част на курортния град Сандански, на броени метри от пешеходната зона. Застроена площ - 70.01 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът, две спални с общ балкон, санитарен възел и антре. Апартаментът се намира на първи жилищен етаж, с изложение североизток/югозапад. Подовите покрития са ламиниран паркет и теракота, дограмата е от PVC, интериорни врати - дървени, входна врата - метална. Апартаментът разполага с включени кабелна ТВ и интернет.

Обзавеждане на помещенията:

- дневна с кухненски кът: ъглов диван, маса за хранене, ТВ шкаф, телевизор, климатик, хладилник, готварска печка, абсорбатор, кухненски шкафове горен и долен ред;

- спалня 1: двойно легло с ергономичен матрак, гардероб, стенно огледало, нощни шкафчета, бюро, телевизор;

- спалня 2: две единични легла с матраци и ракли, гардероб, скрин, телевизор;

- санитарен възел: тоалетна чиния моноблок, душ, умивалник с огледало;

- антре: портманто.


Огледи и наемане на имота са възможни след 19 август.


СГРАДА. Сградата е построена през 2007 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части са завършени и добре поддържани. Входната врата се заключва.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Сградата се намира на минути разстояние от всички удобства: централната търговска улица, градския площад, училище, детска градина, хотели със спа, басейни с минерална вода, големи супермаркети, множество магазини, аптеки и кооперативния пазар.

ПРЕДИМСТВА.

- функционално вътрешно разпределение;

- напълно обзаведен апартамент;

- спокоен и безопасен район;

- в близост до всички градски удобства.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за първия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

© 2007-2024 Безплатно.net