Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере".

€63900
25.06.24
град Русе, град Център
Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере".
Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере".
Вид къща
2-етажна
Вид строителство
Тухла
Площ
76 м2
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ЕРА недвижими имоти офис Лидер, Ви предлага за продан самостоятелна вила на плоча в местност " Хайдук Дере". Вилата е на три етажа, като последния е мансарден с ЗП 28 кв.м., РЗП: 76 кв.м.

Разпределението на имота е както следва:

Първи етаж: кухня, спалня, Б/Т заедно.

Втори етаж: кухня, спалня и тераса.

Мансарден етаж: спалня и тераса.

Вилата се продава с наличното обзавеждане с ток и вода. Към имота има и дворно място с площ от 1012 кв.м.

Заповядайте да Ви го покажем! Използвайки услугите на агенция за недвижими имоти ЕРА Лидер Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, като получите персонален консултант, който ще се запознае от близо с Вашите изисквания. Възползвайте се от безплатна консултация в нашия офис, където ще ви спестим време , средства и ще Ви запознаем с всички актуални имоти в гр. Русе, отговарящи на Вашето търсене.

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0877 688 666

Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!

Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант

.

ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!!!

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0877 688 666

© 2007-2024 Безплатно.net