Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг!

€69000
3 септ.
област Бургас, град Несебър
Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг!
Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг! Двустаен апартамент в жилищен комплекс на 300 м. от плажа в к.к. Слънчев бряг!
Вид апартамент
2-стаен
Квадратура
89 м2
Етаж
6
Вид строителство
Тухла
Особенности
Асансьор, С паркинг
Екстри
Вода, Интернет, Кабелна телевизия, Климатик, Ток
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

КЛЮЧ В ОФИСА!

Двустаен, обзаведен апартамент, разположен на шести етаж в жилищен комплекс, намиращ се в южната част на к.к. Слънчев бряг, само на 300 м. от морето и плаж Какао Бийч.

Жилището е с площ от 89.05 кв.м. и се състои от входно антре, всекидневна с отделна кухня, светла спалня, баня с тоалетна и две тераси с гледка към басейна.

Комплексът разполага с голям открит басейн за възрастни и детски басейн с водни атракции; закрит басейн; фитнес зала; спа-център; боулинг зала; билярдна зала; кафе-бар; ресторант на две нива; подземен охраняем паркинг; 24-часова охрана.

Акт 16! Такса поддръжка: 10 Евро/м2. на година.

ID-5283
© 2007-2024 Безплатно.net