Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Бръснарски стол Vilnius

920 лева
07.03.24
град София
Бръснарски стол Vilnius
Бръснарски стол Vilnius Бръснарски стол Vilnius Бръснарски стол Vilnius Бръснарски стол Vilnius Бръснарски стол Vilnius Бръснарски стол Vilnius
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Стилният бръснарски стол Gabbiano Vilnius е модерна мебел, оборудвана с хидравличен повдигач, прибираща се облегалка за глава и регулируема облегалка. Значителни възможности за персонализиране ви позволяват да съобразите стола с извършваната процедура, което значително повишава комфорта на услугите . Класическите цветове и полираните хромирани елементи му придават изискан вид, а високата функционалност осигурява комфорт и ефективност на работа.

Издръжливият хидравличен повдигач ви позволява да регулирате височината на седалката в диапазона от 47-64 см , дори когато клиентът седи на стола. Това гарантира по-ергономична работа , като гарантира, че нивото на седалката може да се регулира според височината както на клиента, така и на лицето, което извършва лечението. Столът е с накланяща се облегалка , което позволява на клиента да бъде поставен в удобна, полулегнала позиция . Тази настройка гарантира по-добър достъп по време на определени услуги. В допълнение, прибиращата се облегалка за глава осигурява отлична опора за главата, позволявайки тя да се регулира според индивидуалните нужди .

Седалката, изпълнена с устойчива на деформация пяна, гарантира комфорт на клиента по време на процедурите. Облегалката е тапицирана със синтетична кожа и ви позволява да заемете удобна позиция, осигурявайки отлична опора за гърба , което е особено важно при по-продължителни процедури. Оборудването на стола с механизъм за пълно завъртане прави работата на фризьора по-ефективна и удобна. Подлакътниците, поставени на подходяща височина, позволяват раменете на клиента да бъдат правилно позиционирани - това означава, че той не заравя главата си в раменете си или се прегърбва - което значително улеснява извършването на прецизни процедури. Здравата основа осигурява отлична стабилност на мебелите по време на работа.

Стабилната основна структура в нюанси на хром осигурява висок комфорт при използване. Пълнежът от здрав, устойчив на деформации дунапрен и тапицерията от приятна на допир изкуствена кожа гарантират издръжливостта на мебелите и комфортната им употреба за дълго време. Те също така правят оборудването устойчиво на влага, издръжливо и лесно за почистване . Капакът в нюанси на черно и оригиналните елементи в нюанси на хром му придават уникален характер . Той ще се впише перфектно в интериора на бръснарските салони, създавайки тяхната невероятна атмосфера.

Размери:

Седалка 50 х 48 см

Облгалка 43 х 57 см

Минимална височина 47 см

Максимална височина 64 см

Тегло 33 кг

© 2007-2024 Безплатно.net